Wil je met ons in contact komen?

  Voor klanten

  Wij zijn dé specialist op het gebied van audits voor jouw onderneming. Wij ontzorgen jou met financiële maatwerk oplossingen en geven advies over je huidige werkwijze. Wij pakken jouw vraagstukken met beide handen aan.

  Scroll verder

  Volledige ontzorging

  Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van controleopdrachten en gebruiken daarvoor de modernste technieken, waaronder het gebruik van elektronische dossiers en software, zoals Cygnus Atratus en Unit4. SMK Audit heeft auditors in huis die jou wegwijs maken op het gebied van jouw financiële zaken. Korte lijnen en goede communicatie staan hierbij centraal. Hierdoor kunnen we jou als ondernemer compleet ontzorgen. Want als ondernemer wil je bezig zijn met wat je graag doet: ondernemen.

  Het beste resultaat

  Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Dit betekent: wij hebben alle aandacht voor jou. Daarom werken we voornamelijk bij jou op locatie. Waarom? Hierdoor leren we jouw organisatie beter kennen en schakelen we snel. Dit werkt effectief én efficiënt. Daarnaast leveren we werk van zeer hoge kwaliteit – altijd. We zijn namelijk lid van het SRA en mogen ook het SRA-keurmerk dragen.

  Leer ons kennen!

  Ben je nieuwsgierig naar onze auditors of wil je meer informatie over SMK Audit? Dat is uiteraard geen probleem. We begrijpen goed dat je wil weten met wie je in zee gaat, zeker als het om je financiën gaat.

  Neem contact op
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico