Wil je met ons in contact komen?

  Over SMK Audit

  We zijn een vooruitstrevend kantoor met betrokken auditors, gekenmerkt door een gezonde dosis aan Twentse nuchterheid. Wij werken in geheel Nederland voor MKB-ondernemingen, stichtingen, familiebedrijven en not-for-profit organisaties. Rust en overzicht in jouw financiën – dat is waar het bij ons om draait. Bij SMK Audit werken we samen aan dezelfde missie: de hoogst mogelijke kwaliteit behalen bij het uitvoeren van assurance-opdrachten. Wij staan voor jou klaar!

  Scroll verder

  Geschiedenis

  SMK Audit is in 2006 opgericht door Huub Michorius (RA). Huub heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de audit en accountancy en is sinds 1994 al registeraccountant. Door zijn ervaringen in de branche is hij, samen met het team accountants, in staat om de klanten hoogwaardige dienstverlening aan te bieden. Het team is ondertussen gegroeid naar 10 auditors. We zijn groots in het nemen van onze verantwoordelijkheden en het verwerven van kennis. Maar toch zijn wij klein genoeg om wendbaar te zijn.

  Audit Only

  Wij zijn een zelfstandig "audit-only"-kantoor en dat is bijzonder. Wij maken geen deel uit van een wereldwijd of landelijk netwerk. Tegelijkertijd voldoen wij aan alle eisen van toezichthouders, zoals AFM en SRA en zijn wij lid van de NBA. Wij zijn een klein en wendbaar kantoor met AFM Wta-vergunning, verleend voor het verrichten van wettelijke controles (niet zijnde OOB’s). Door onze wendbaarheid kunnen wij onze hoogwaardige dienstverlening leveren. SMK Audit is een zelfstandige (onafhankelijke) accountantspraktijk en voert alle opdrachten uit onder haar eigen stelsel van kwaliteitsbeheersing.

  Neem contact met ons op!

  Geen organisatie is hetzelfde en wij sluiten onze diensten graag aan bij jouw behoefte. Neem gerust contact met ons op. Spreken we elkaar snel?

  Contact
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico