Wil je met ons in contact komen?

  Audit

  Bij SMK Audit zijn we gespecialiseerd in audit. We vertellen je graag meer over dit begrip en de bijpassende werkzaamheden. Of je het wil weten vanuit jouw ambitie of omdat je nog niet weet wat het inhoudt, bij ons zit je goed.

  Scroll verder

  Wat is audit?

  Audit is een Engels woord en het betekent letterlijk: controle. Het is een meetmoment binnen een bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de jaarrekeningcontrole of omzetbelasting. Maar voor ons draait audit vooral om het geven van nieuwe inzichten en zekerheden. Verder kijken dan de dag van vandaag. Nieuwe kansen en ambities. Nieuwe uitdagingen en oplossingen. Met als doel onze klanten verder te helpen.

  Wat is een audit?

  Een audit is dus een periodieke controle (meestal jaarlijks) van systemen, processen en/of producten.

  Voor ondernemingen die aan bepaalde voorwaarden voldoen, zoals een netto omzet hoger dan 12 miljoen euro in twee opeenvolgende jaren, is het laten uitvoeren van deze controle verplicht. Grotere bedrijven hebben vaak internal auditors in dienst, terwijl veel bedrijven, vooral binnen het mkb, een externe auditor inschakelen om een audit uit te voeren of te ondersteunen. Dan ben je dus bij ons aan het juiste adres.

  Waarom een audit laten uitvoeren?

  Audits worden vaak uitgevoerd om betrouwbaarheid en zekerheid te bieden. Iedereen wil toch met een betrouwbare partij zakendoen? Een certificaat, keurmerk of het resultaat van audits wordt dan ook met enige regelmaat gesteld als harde eis. Audits helpen jouw organisatie dus verbeteren!

  Neem contact met ons op!

  Geen organisatie is hetzelfde en wij sluiten onze diensten graag aan bij jouw behoefte. Neem gerust contact met ons op. Spreken we elkaar snel?

  Contact
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico