Wil je met ons in contact komen?

  Voor kantoren

  Wij voeren diverse controleopdrachten uit voor zowel profit als non-profit-instellingen, zoals stichtingen en zorginstellingen. Daarnaast ondersteunen wij ook bij het opzetten van een administratieve organisatie en interne beheersing. Dus, heb je hulp nodig met jouw financiële zaken? Wij helpen je graag verder.

  Scroll verder

  Geen verassingen

  Wij begrijpen dat het niet (meer) uitvoeren van assurance-opdrachten een strategische keuze is. Daar komt SMK Audit om de hoek kijken. Want wij helpen jullie verder! Dit doen we door fijn samen te werken met elkaar. Jouw aanspreekpunt is altijd een accountant (RA of AA) met veel controle-ervaring zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast houden we de lijntjes kort en bespreken we transparant alle mogelijkheden. Op deze manier leveren wij een hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

  Iedere behoefte – passende oplossing

  Wij zijn groots in het nemen van verantwoordelijkheid en het verweven van kennis. Hiervoor gebruiken we de modernste technieken, waaronder het gebruik van elektronische dossiers en software, zoals Cygnus Atratus en Unit4. Daarnaast mogen wij het SRA-keurmerk dragen en staan we garant voor het leveren van een zeer hoge kwaliteit. Dit doen we uiteraard samen met een team auditors met veel ervaring. Zo hebben we voor iedere behoefte een passende oplossing.

  Neem contact met ons op!

  Geen organisatie is hetzelfde en wij sluiten onze diensten graag aan bij jouw behoefte. Neem gerust contact met ons op. Spreken we elkaar snel?

  Contact
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico