Te weten wat men weet, en te weten wat men niet weet: dat is kennis.

Confucius, Chinees filosoof 551 v.C - 479 v.C.

Over SMK Audit

SMK Audit is opgericht door Huub Michorius RA. Huub heeft meer dan 20 jaar ervaring in de audit en accountancy en is sinds 1994 registeraccountant. SMK Audit voert alleen audit- en auditgerelateerde diensten uit. Dit heeft grote voordelen voor u.

Wij zijn een “Audit-Only” kantoor. Hierdoor zijn wij geen concurrent van accountants- en administratiekantoren. Door deze specialisatie kunnen wij zonder problemen en concurrentie opdrachten uitvoeren van cliënten die ons via accountants- en administratiekantoren bereiken.

Aan SMK Audit is door de AFM de Wta-vergunning verleend voor het verrichten van wettelijke controles (niet zijnde OOB’s). Daarnaast is SMK Audit (volwaardig) lid van het SRA en de NBA.

SMK Audit is een zelfstandige (onafhankelijke) accountantspraktijk en voert alle opdrachten uit onder haar eigen stelsel van kwaliteitsbeheersing.

De voordelen van SMK Audit

Onze missie: de hoogst mogelijke kwaliteit behalen bij het uitvoeren van assurance opdrachten.

Wij zijn een zelfstandig auditkantoor en dat is bijzonder. Wij maken geen deel uit van een wereldwijd of landelijk netwerk. Tegelijkertijd voldoen wij aan alle eisen van toezichthouders zoals AFM en SRA en zijn wij lid van de NBA.

Door onze wendbaarheid kunnen wij onze hoogwaardige dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven leveren.

Over ons beeldmerk

Ons beeldmerk is een robuuste boom waarbij het wortelnet, de stam en de kruin voor een ieder zichtbaar zijn. Want een compleet beeld is slechts mogelijk als u weet wat er zich binnen uw gezichtsveld afspeelt maar ook wat er zich daarbuiten afspeelt.

SRA

SMK Audit is lid van SRA. Dit is een netwerkorganisatie van circa 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland. Er werken 20.000 professionals die kwaliteit leveren op accountancy-, fiscaal en juridisch gebied. Meer dan 50% van het midden- en kleinbedrijf is klant van een SRA-kantoor. Het lidmaatschap biedt u de mogelijkheden die vergelijkbaar zijn met dat van een (zeer) groot kantoor en met behoud van de voordelen zoals persoonlijk en rechtstreeks contact.

Klokkenluiders- en klachtenregeling

Als onderdeel van ons stelsel van kwaliteitsbeheersing hebben wij een klokkenluiders- en klachtenregeling als u wilt dan kunt u die hier lezen.

Klokkenluidersregeling. 

Klachtenregeling. Als u wilt, kunt u deze lezen via onderstaande link.

Klachtenregeling

Mocht u na het lezen van onze website nog vragen hebben of contact met ons willen opnemen? U kunt ons bereiken via info@smkaudit.nl of ga naar onze contactpagina.